Valeron design studio u ponudi ima izradu web stranica za:

  • Tvrtke (posebice d.o.o. i j.d.o.o. te razne obrte)
  • Ustanove
  • Državne institucije
  • Obrazovne ustanove
  • Udruge i neprofitne organizacije
  • Privatne osobe
  • Strane tvrtke i organizacije...
namjena web stranice

Valeron web design studio

Expect More. Pay Less!

Ponuda izrade web stranica po segmentima uz opis procesa izrade te troškova i cijena izrade

Ponuda izrade web stranica po segmentima

Tvrtke (d.o.o. i j.d.o.o. te obrti) kojima web stranice koriste kao sredstvo za promociju svojih proizvoda i usluga, te komunikaciju sa svojim klijentima i poslovnim partnerima. Ustanove, kao što su zdravstvene ustanove, muzeji i knjižnice, također koriste web stranice kako bi pružile informacije o svojim aktivnostima i uslugama.

Državne institucije koje imaju web stranice koje služe kao platforma za objavljivanje informacija vezanih za javne politike i programe, te za komunikaciju s građanima.

Obrazovne ustanove, poput sveučilišta i škola, kojima web stranice koriste za objavljivanje informacija o nastavi, istraživanju i događanjima, te za komunikaciju sa studentima i roditeljima.

Udruge i neprofitne organizacije web stranice koriste kako bi promovirale svoje ciljeve, aktivnosti i programe, te za prikupljanje sredstava za svoje projekte.

Privatne osobe također koriste web stranice kako bi promovirale svoje poslove, interese i talente, te za komunikaciju sa svojim kontaktima.

Strane tvrtke i organizacije koje posluju ili imaju sjedište u Hrvatskoj također koriste web stranice kao sredstvo za promociju svojih proizvoda i usluga, te komunikaciju sa svojim klijentima i poslovnim partnerima u Hrvatskoj.

Ponuda izrade web stranica po segmentima

Web stranice prema vrsti

Informacijske web stranice: namijenjene su prezentaciji informacija o određenoj temi ili poduzeću, poput novosti, članaka, proizvoda i usluga.
Poslovne web stranice: namijenjene su poslovanju i pružanju poslovnih usluga, poput bankarstva, konzaltinga i upravljanja projektima.
Trgovačke web stranice: namijenjene su prodaji proizvoda ili usluga, poput online dućana...
Društvene web stranice: namijenjene su komunikaciji i druženju korisnika, poput društvenih mreža, foruma i chat aplikacija.
Edukativne web stranice: namijenjene su pružanju obrazovnih sadržaja, poput online kursova, tutoriala i enciklopedija.
Zabavne web stranice: namijenjene su zabavi i razonodi, poput igrica, videozapisa i glazbenih streaming usluga.
Vremenske web stranice: pružaju informacije o vremenskim prilikama i prognozama za različita mjesta.
Web stranice za vijesti: pružaju najnovije vijesti iz različitih kategorija, poput svjetskih, političkih, sportskih i zabavnih vijesti.
Web stranice za putovanja: pružaju informacije o destinacijama, smještajima, avionskim kartama, rent-a-car uslugama i druge informacije potrebne za putovanja.
Web stranice za zdravlje: pružaju informacije o zdravlju i medicini, poput bolesti, lijekova, prehrane, vježbanja i druge teme vezane za zdravlje.
Web stranice za financije: pružaju informacije o financijama, poput cijena akcija, valuta, kamata i druge teme vezane za financije.
Web stranice za tehnologiju: pružaju informacije o novim tehnologijama, proizvodima, recenzijama i novostima iz svijeta tehnologije.
Web stranice za apartmane: pružaju informacije o raspoloživim apartmanima za iznajmljivanje, lokaciji, cijenama, fotografijama i drugim detaljima.
Web stranice za frizerske salone: pružaju informacije o raspoloživim uslugama, cijenama, lokaciji, radnom vremenu i kontakt podacima.
Web stranice za sportske klubove: pružaju informacije o sportskim timovima, utakmicama, rezultatima, statistikama i druge teme vezane za sportske klubove.
Web stranice za apartmane: pružaju informacije o raspoloživim apartmanima za iznajmljivanje, lokaciji, cijenama, fotografijama i drugim detaljima.
Web stranice za frizerske salone: pružaju informacije o raspoloživim uslugama, cijenama, lokaciji, radnom vremenu i kontakt podacima.
Web stranice za sportske klubove: pružaju informacije o sportskim timovima, utakmicama, rezultatima, statistikama i druge teme vezane za sportske klubove.
Web stranice za obrtnike: pružaju informacije o raspoloživim uslugama, cijenama, lokaciji, radnom vremenu i kontakt podacima obrtnika ili malih tvrtki koji se bave različitim vrstama poslova poput kućnih popravaka, građevinskih radova, automobilskih popravaka i slično.

Web stranice prema vrsti

Proces izrade web stranica može se podijeliti na nekoliko faza

Planiranje: prva faza procesa izrade web stranice je planiranje. Ova faza uključuje definiranje ciljeva web stranice, određivanje funkcionalnosti koju treba uključiti i izbor tehnologija potrebnih za izgradnju web stranice.

Dizajn: nakon što je plan izrađen, dizajniranje web stranice može započeti. Ova faza uključuje izradu vizualnog dizajna, određivanje izgleda web stranice i organizaciju sadržaja.

Razvoj: nakon što je dizajn web stranice odobren, programiranje i razvoj mogu započeti. Ova faza uključuje pisanje koda, integriranje funkcionalnosti i testiranje web stranice.

Testiranje: Nakon što je razvoj gotov, testiranje web stranice može započeti. Ova faza uključuje testiranje funkcionalnosti, provjeru sigurnosti i provjeru performansi.

Objavljivanje: nakon što je web stranica testirana i odobrena, može se objaviti na internetu.

Proces izrade web stranica može se podijeliti na nekoliko faza

Troškovi i cijena izrade web stranica

Što se tiče troškova i cijena izrade web stranica, cijena izrade web stranice ovisi o različitim faktorima. Ovdje su neki od glavnih faktora koji utječu na cijenu izrade web stranica:

Složenost web stranice: veća složenost web stranice može zahtijevati više vremena i resursa za izgradnju, što povećava cijenu.

Veličina web stranice: veća web stranica obično će koštati više jer će trebati više vremena za dizajn i razvoj.

Dizajn web stranice: složeniji i originalniji dizajn obično će koštati više jer zahtijeva više vremena i kreativnosti.

Funkcionalnosti: dodavanje složenih funkcionalnosti, poput online trgovine ili interaktivnih obrazaca, može povećati cijenu izrade web stranice.

Korištenje platforme: korištenje postojeće platforme, poput WordPress-a, može smanjiti troškove izrade web stranice jer postoji manje potrebe za programiranjem.

Iskustvo i kvalifikacije tvrtke: iskusnije tvrtke s boljim kvalifikacijama obično će imati više cijene za svoje usluge.

Ukratko, cijena izrade web stranice ovisi o mnogim faktorima i može varirati od nekoliko stotina do nekoliko tisuća eura, ovisno o specifičnim potrebama.

Priprema za narudžbu izrade web stranica

Prije nego što se obratite agenciji za izradu web stranica, preporučujem da napravite sljedeće korake kako biste se pripremili za taj proces.

Definirajte svoje ciljeve: Razmislite o svojim ciljevima i razlozima za izradu web stranice. Što želite postići izradom web stranice? Što je vaša ciljna publika? Koje funkcionalnosti želite da vaša web stranica ima? Odgovori na ova pitanja će pomoći agenciji da bolje razumije vaše potrebe i ciljeve.

Skupite ideje: Potražite inspiraciju u drugim web stranicama u vašoj industriji ili sličnim industrijama. Skupite ideje o dizajnu, funkcionalnostima i sadržaju koje želite da vaša web stranica ima.

Pripremite sadržaj: Ako već imate sadržaj koji želite objaviti na web stranici, pripremite ga unaprijed. To uključuje tekstove, slike, video zapise i bilo koji drugi materijal koji biste htjeli objaviti. Ako nemate sadržaj, agencija za izradu web stranica može vam pomoći da ga izradite.

Odaberite domenu i hosting: Odaberite domenu za svoju web stranicu i pronađite pouzdanog hosting pružatelja koji će osigurati brzu i pouzdanu web stranicu. Ako vam treba pomoć oko odabira domene i hostinga, agencija za izradu web stranica može vam pomoći.

Odredite svoj proračun: Odredite koliko ste spremni potrošiti na izradu web stranice. To će pomoći agenciji da vam ponudi plan koji odgovara vašim financijskim mogućnostima.

Kada imate sve ove pripremne korake, možete se obratiti agenciji za izradu web stranica i dogovoriti sastanak. Na sastanku ćete razgovarati o svojim potrebama i ciljevima, a agencija će vam predložiti plan izrade web stranice i proračun. Nakon što se dogovorite, agencija će početi raditi na izradi web stranice, a vi ćete biti uključeni u proces provjere i davanja povratnih informacija kako bi se osiguralo da web stranica odgovara vašim potrebama i ciljevima.

Zašto bi povjerio izradu web stranica tvrtki Valeron design studio iz Istre?

Valeron design studio je stručna tvrtka za dizajn i izradu web stranica (Istra). Ako tražite stručnjake za izradu web stranica, Valeron design dtudio bi mogao biti dobar izbor za vas.

Mi imamo iskustvo u radu s različitim klijentima i vrstama web stranica. Sposobni smo pružiti kvalitetnu uslugu i prilagoditi se vašim potrebama i zahtjevima.

Obratite nam se i pitajte o našim uslugama, reference, kao i o ostalim pitanjima koji vas zanimaju vezanih za izradu vaših uspješnih web stranica. Uvjerit ćete se da smo pravi izbor za vas.

Valeron design studio kontakt

Obrazac za kontakt

Suglasan sam da Valeron pohrani moje podatke i koristi ih za potrebe kontaktiranja, za usluge koje nudi. (GDPR)