Izrada weba Istra

VALERON DESIGN STUDIO

KVALITETNE WEB STRANICE SU MOĆNO PRODAJNO ORUĐE!

IZRADA WEB STRANICA
WEB RJEŠENJE ZA VAŠ POSLOVNI USPJEH

Izrada web stranica svih razina složenosti, od jednostavnih koje predstavljaju tvrtke, do zahtjevnih dinamičkih projekata, portala... Atraktivne grafike, animacije, SEO optimizacija...

SEO Optimizacija web stranica za tražilice

USPJEŠNE WEB STRANICE

Za uspješan web, kvalitetan sadržaj je prvi faktor. Pružamo punu pomoć...

SAZNAJ VIŠE

KLJUČ U RUKE
RELAX RJEŠENJE - VDS IZRAĐUJE SVE

Rješenje kod kojeg prema zacrtanim ciljevima u cijelosti izrađujemo web projekt - od domene, hostinga, fotografiranja, multimedije, pisanja teksta, promocije weba...

Relax rješenje za uspješan web

PREPORUČAMO

Jednostavno naručite web stranice, odredite ciljeve i dobiti ćete uspješan web...

SAZNAJ VIŠE

DRUŠTVENE MREŽE
Social media marketing

Marketing na društvenim mrežama je najvažniji PR kanal, predstavlja komunikaciju s vašom ciljanom skupinom na društvenim mrežama, izgradnju svijesti o proizvodu...

Marketing na društvenim mrežama

Facebook i dr.

Viralni marketing, gerilski marketing, vođenje profila na društvenim mrežama...

SAZNAJ VIŠE

Ponuda izrade web stranica

Web studio Valeron sjedišta Buje, Istra nudi izradu web stranica svih razina složenosti.

Izrađujemo web stranice za područje cijele Hrvatske ali i šire (Italija, Slovenija itd.) ali fokus nam je Istra - Buje, Umag, Poreč, Pula, Labin... Izrađujemo web stranice na više jezika, za poduzeća, tvrtke, restorane, iznajmljivače, apartmane, turističke apartmane, za upoznavanje, kupovinu, djecu, odvjetnike, o psima, modi, odjeći, fotografiji, kulturi, edukativne web stranice...

Uz složene, nudimo i jednostavne, jeftine web stranice. Povoljno je uvijek osnovno polazište naših cijena izrade web stranica. Naš cjenik je transparentan te nema "naknadnih troškova". Uz izradu nudimo i održavanje te ažuriranje web stranica.

Pružamo usluge koje opisuje: portal, web shop, cms, css, html, javascript, multimedija, animacije, video, editiranje, elementi, najbolje hr web stranice, web stranice u hrvatskoj, web stranice primjeri, web stranica na google...

web stranice na više jezika

VALERON design studio
Učinkovite web stranice
povoljne cijene,
bez skrivenih troškova

WEB upotrebljivost - SEO - RWD

Osnov za uspješne web stranice je da su čitke i informativne, da su dobro pozicionirane na google-u i drugim tražilicama, te da su izrađene prema responsivnom web dizajnu.

WEB upotrebljivost - web stranice su korisne kad su sadržajno informativne i kad posjetitelji brzo pronalaze tražene informacije.

SEO - Search Engine Optimization se sastoji od niza finih podešavanja koje su usmjerene ka podizanju posjećenosti stranice za web tražilice kroz povećanje ranga na rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi.

RWD - Responsivan web dizajn omogućava da se dizajn web stranica prilagođava svim uređajima na kojima će ih pregledavati Vaši potencjalni klijenti, bez obzira na veličinu zaslona i vrsti uređaja - stolno računalo, tablet, mobilni telefon...

Valeron DS minuciozno poštuje sve faktore za uspješnost web stranica! - vidi detaljnije -

O čemu ovisi uspješnost web stranica?

Faktori za uspješan web razvrstani po grupama

Sadržaj web stranica, WEB upotrebljivost

Sadržaj web stranica - teme odražavaju stvarni interes posjetitelja

Kod starta web projekta važno je dobro definirati benefite, koji se žele ostvariti. Cost-benefit analiza je metoda ekonomske analize kojom se uspoređuju i vrednuju sve prednosti i svi nedostaci nekog gospodarskog projekta analizom troškova i ostvarenih koristi.

Utvrdivši što želimo postići, koje su naše potrebe i mogućnosti, pristupiti ćemo određivanju ciljnih skupina kojima ćemo se obratiti. Ciljnu skupinu definiramo kao naš osnovni skup potencijalnih kupaca ili klijenata na osnovu niza elemenata. Osnovni su godine života, porijeklo, spol, primanja i posebni interesi, te uporediti sa našim prednostima.

Osnovom toga se oblikuje sadržaj implementacijom i korištenjem metoda i načela web upotrebljivosti. Ono definira da sadržaj treba biti ažuran i informativan te da posjetitelji brzo pronalaze tražene informacije. Zahtjeva i kvalitetan web dizajn, dobro osmišljenu i postavljenu informacijsku strukturu sadržaja, te optimizaciju za tražilice.

Osim što sadržaj treba biti informativan, jednostavan i pregledan, korak dalje je da posjetiteljima daje ono što traže - konkretnu korist tj. što više dobrobiti za njih. Posjetitelju treba obrazložiti zašto će odabrati vas a ne vašu konkurenciju.

Sadržaj koji želi biti pročitan mora iz sveg glasa vikati “PROČITAJ ME!”.
Posjetitelj će ga čuti ako je tekst relevantan sa temom weba, već u naslovu ukazuje da je koristan, ako je strukturiran, lagan za čitanje i na kreativan način prenosi informacije.

Web stranice sa tako koncipiranim sadržajem će donositi zadovoljstvo i korist posjetiteljima i vlasniku stranice te ostvariti svoju svrhu.

Seo optimizacija web stranica

Search engine optimization – SEO

SEO optimizacija web stranica za tražilice sastoji se od čitavog niza strategija i finih podešavanja koje su usmjerene ka podizanju posjećenosti stranice za web tražilice kroz povećanje ranga na rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi.
Što je određena web stranica bolje pozicionirana na web tražilicama za željene ključne riječi to je veći broj posjeta i potencijalnih konverzija u kupce ili klijente.

Koje konkretne koristi posjetitelj dobiva su najvažnije informacije. Google-ovi algoritmi ih prepoznaju.

Detaljnije o faktorima koji su važni za optimiziranost stranice te po kojima Google rangira stranice u odjeljcima On the page i off On the page faktori.

Responsive web design

Responzivan, odzivni, prilagodljivi web dizajn

Response, Responsive referira nečemu što je odgovarajuće, odnosno odzivno, onaj koji daje odgovor, koji odgovara na interakciju. Mogli bi ga nazvati i Odzivan ili još bolje Prilagodjiv web dizajn.

Korisnici web stranicama pristupaju putem bitno različitih prozora (preglednika, internet browsera) kao primjerice Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari..., koristeći stolne uređaje (računala) različite veličine zaslona, te putem različitih mobilnih platformi (mobilnih telefona, tableta, padova, netbookova itd. ...

Responzivan web dizajn unosi značajnu novinu i rješava niz problema.
On praktički omogućava web stranicama da se njihov sadržaj automatski prilagodi korisničkoj platformi, korisničkom prikazu na ekranu.
Nevažno je da li vaše web stranice pregledavate sa mobilnog telefona, tableta, netbooka ili desktopa (monitora) - prikaz layouta će uvijek biti prilagođen vašem browseru.
Kompletan sadržaj se prilagođava prikazu vašeg pretraživača i možete neometano pregledavati sve sadržaje bez potrebe da skrolate lijevo desno ili zumirate sadržaj kako bi mogli pregledati sve sadržaje web stranica.
Responzivan web dizajn u tom smislu predstavlja značajan korak naprijed u prilagodbi sadržaja web sajta i layouta web sajta prema korisniku.

Resposivan dizajn omogućava posjetiocima vašeg weba jedno potpuno novo korisničko iskustvo, jedan svijet u kojem se mogu osjećati komforno i lako bez obzira kako i sa čim pristupaju vašim web stranicama.

Originalan, atraktivan i prepoznatljiv web dizajn

Uz responsivan web design i primjenu načela upotrebljivosti, dizajn Vaših web stranica mora biti u punoj sukladnosti sa vizualnim identitetom tvrtke radi prepoznatljivosti i dosljednosti u poslovnom komuniciranju što će kod poslovnih i drugih partnera i klijenata ostaviti dojam uređene, dobro vođene i poslovno orijentirane tvrtke.

Tvrtka i kroz web stranice izgrađuje svoj prepoznatljivi identitet kako bi postigla diferencijaciju na tržištu.

Uz niz drugih, i ovaj je važan razlog zašto ne valja koristiti razne gotove predloške (templejte) već dizajn mora biti originalan kako bi u potpunosti pratio Vaš vizualni identitet.

Nužno je i da web dizajn prati i najnovije trendove. Na taj će način stranice izgledati svježe i moderno.

Web dizajn trendovi za 2016. godinu

Semi-flat dizajn s upotrebom kartica, snažnije boje, veliki posebni fontovi, jednostavna intuintivna navigacija, korištenje Call to Action dugmadi, fokus na interaktivnost, velike slike, veliki prazni prostori, pozadinski video i video prikaz proizvoda, ogromne slike proizvoda, male animacije i vraćen je veliki slajder u zaglavlje stranice...

ON page faktori

Elementi koji su pod našom punom kontrolom

SADRŽAJ

Kvaliteta - web stranice su pregledne i čitke sa relevantnim sadržajem; Tražilice - dobro su analizirane ključne riječi koje posjetitelji mogu koristiti za pronalazak željene informacije; Ključne riječi - u sadržaju stranica nalaze se ključne riječi; Ažurnost - stranice imaju "svježe" sadržaje; Vertikalnost - slike, lokalne vijesti, videa i drugi vertikalni sadržaj; Odgovori - vaš je sadržaj usmjeren kao direktan odgovor na upite u pretraživanjima; Mršavo - sadržaj nije tanak, površan i bez srži.

ARHITEKTURA

Lagano - pretraživači (crawl) mogu lako da pretražiti Vaš web; Duplicirano - stranice nemaju problema sa dupliciranim sadržajem; RWD - vaš site je prilagođen svim vrstama uređaja i veličinama zaslona; Brzina – stranice se brzo učitavaju; Linkovi (URL) – linkovi koriste riječi od značenja; HTTPS – web stranice koriste HTTPS pružajući sigurno povezivanje; No Cloaking - web stranica prikazuje isti sadržaj Google robotima kao i krajinjim korisnicima.

HTML

Naslovi - HTML title tagovi sadrže ključne riječi relevantne za sadržaj; Opis – meta description tagovi opisuju sadržaj na stranici; Struktura – stranica koristi strukturirane podatke da poboljša izlistavanja; Zaglavlja – “headlines” i “subheads” koriste ključne header tagove sa relevantnim ključnim riječima; Stuffing - nema prečesto ponovljenih ključnih riječi; Skriveno (Hidden) - nema bojom ili veličinom sakrivenih ključne riječi.

OFF page faktori

Elementi koji nisu pod našom punom kontrolom.

Kvalitetan link bilding

Brojnost i kvalitet linkova sa drugih relevantnih web stranica ka Vašoj web stranici je jedan od najvažnijih faktora uspješnosti.

Autoritet – linkovi, dijeljeni sadržaj i drugi faktori čine Vaš web relevantnim i autoritetnim;

Angažiranost – posjetioci provedu određeno vrijeme čitajući sadržaj i ne napuštaju odmah stranicu;

Povijest – Vaš web i domena postoji već određeno vrijeme istovrsnog sadržaja.

O ovoj, iako iznimno važnoj temi, samo kratko jer se Google algoritmi kontinuirano mijenjaju. Ne postoji univerzalno rješenje za off page faktore za sva vremena. Ono što je bilo relevantno prošle godine, danas teško da ima ikakvog ili vrlo malog utjecaja na uspješnost web stranice na Google-u.

Uz sve navedeno, za izradu uspješnih web stranica neizostavna je visoka kvaliteta izvedbe, bez grešaka, čistog validiranog koda.

responsive web design, responsivan web dizajn

VALERON design studio
Učinkovite web stranice;
povoljne cijene;
bez skrivenih troškova!

KLJUČ U RUKE

Valeron DS osigurava sav potreban sadržaj web projekta

Preporučamo izradu web stranica po sistemu KLJUČ U RUKE. Po tom sistemu Valeron DS, sukladno željama i osnovnim uputama klijenta, izrađuje sve potrebno za web stranicu - od pribavljanja domene, web hostinga, fotografiranja, multimedije, pisanja teksta...

Na klijentu je samo da prema konkretnim našim uputama, definira ciljeve projekta, ciljne skupine, te nama omogući uvid u ponudu - kako bi na pravi način predstavili njene prednosti u odnosu na konkurenciju.

Valeron design studio u cijelosti izrađuje web projekt:
unajmljivanje domene i hostinga, fotografiranje, izrada multimedija, sačinjavanje sadržaja, dizajniranje unikatnog i atraktivnog izgleda web stranica prilađenog sadržaju, osmišljavanje informacijske strukture koja će uz implementaciju i drugih metoda i načela web upotrebljivosti, posjetitelju omogućiti logično i brzo pronalaženje željene informacije, izraditi (kodirati) web stranice, podesiti ih kako bi bile prilagodljive za mobilne uređaje i tablete, optimizirati web stranice za bolju pozicioniranost na tražilicama, povezati web stranice sa društvenim mrežama, testirati web stranice, dignuti ih na internet, otvoriti mail adrese s imenom web stranice, itd...

JEDINSTVEN I PREPOZNATLJIV VIZUALNI IDENTITET

Vizualni identitet je cjelokupni utisak, imidž, stil, pečat što ga tvrtka ostavlja na svoju okolinu, njena slika u javnosti.

Kvalitetan dizajn i izrada prepoznatljivog vizualnog identiteta istaknuti će vas od konkurencije i postići diferencijaciju na tržištu.

Valeron design studio nudi uslugu profesionalne izrade vizualnog identiteta po povoljnim cijenama.

Izrada kompletnog vizualnog identiteta:

 • Dizajn i izrada logotipa
 • Dizajn pečata tvrtke
 • Dizajn posjetnice
 • Dizajn memoranduma
 • Dizajn poslovnih mapa
 • Dizajn kuverti
 • Dizajn medijskih sredstva komunikacije
 • Izrada knjige standarda

Marketing na društvenim mrežama

Marketing na internetskim društvenim mrežama možemo definirati kao marketing koji korisnicima društvenih mreža, iz odabrane ciljne skupine (naših potencijalnih klijenata), veoma učinkovito prenosi ciljanu marketinšku poruku.

Kvalitetnim sudjelovanjem u aktivnostima na društvenim mrežama tvrtka osnažuje svoj vizualni identitet, stvara povjerenje i bliskost, te aktivno komunicira s ostalim korisnicima, što u konačnici vodi do veće posjećenosti web stanice, boljeg smještaja na tražilicama, kao i do povjerenja kupaca.

Naše usluge u okviru marketinga na društvenim mrežama:

 • Izrada strategije nastupa na društvenim mrežama
 • Dizajniramo vizuale, otvaramo i vodimo Vaše profile i stranice na društvenim mrežama
 • Izrađujemo atraktivne grafike koje prate sve sadržaje
 • Redovno plasiramo nove relevantne sadržaje
 • Ažurno odgovaramo na pitanja korisnika
 • Pripremamo nove prijedloge sadržaja i strategije
 • Vodimo kampanju oglašavanja na društvenoj mreži Facebook
SEO Optimizacija web stranica za tražilice

VDS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

TOP