Referentna lista radova - izrada web stranica

Referentna lista radova - izrada web stranica

Ovdje izdvajamo dio svjedočanstva naših klijenata a sve ocjene i recenzije izravno na - Google recenzije.

Kontaktirajte nas s povjerenjem i zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje za uspjeh vaše web stranice.

Rekli su o nama - recenzije valeron web dizajn - ocjene

Grad Buje, gradonačelnik Fabrizio Vižintin

Upitan za ocjenu suradnje sa Valeron studiom se drage volje odazivam uz ocjenu odličan. Izradili su nam web stranice Grada koje su pristupačne, lako je na njima pronaći tražene sadržaje, ozbiljne a moderne. Održavanje stranica je sasvim ok a za ažuriranje treba reći da je iznad očekivanja. Ažurni su i uvijek dostupni uz odlične grafike koje prate naše važnije objave. Jako zadovoljni. Preporučam.

Ana Habdija-Šorša, dipl. defektologinja-socijalna pedagoginja

Preporučamo VALERON design studio za izradu i ažuriranje mrežne stranice svima koji žele brendirati svoju organizaciju ili proizvod. Usluge se pružaju na visokoj razini kvalitete, uvijek su ažurne, prilagođene našim potrebama i više od toga, gosp. Pino uspijeva preko suvremenog dizajna dati podršku našoj viziji razvoja organizacije. Na taj način privlačimo nove korisnike, suradnike i donatore.

IVS, Ana Šćulac

Profesionalni, brzi, točni, susretljivi. Odlično iskustvo kod izrade nove web stranice, kao i suradnja pri ažuriranju i održavanju stranice. Sve preporuke od IVS-Istarskog vodozaštitnog sustava d.o.o.

Ivica Križ, predsjednik Udruge Tetrijeb

U ime Udruge za zaštitu životinja "Tetrijeb", najiskrenije bih vam se zahvalio na savršenom dizajnu, ažurnosti, korektnom stavu i povoljnoj cijeni izrade web stranica. Mnogi članovi naše Udruge predložili su da vas na web mjesto stavimo kao donatora. Ozbiljno ćemo razmotriti ovaj prijedlog na Skupštini Udruge. Imali smo čast raditi s vama. Hvala vam!